Sampurna Silence.

E8 Disegel Kanggo Suara.

Jelajahi
1 / 2

dipercaya dening luwih saka pelanggan 5,000,000 ing ndonya.

kanggo lan dening Pencinta Musik

Zack Franklin

Aku ing transit umum lan pesawat meh saben dinten, aku ora ngerti carane aku bakal urip tanpa sandi Cowin E8 lan HE-1s. Kualitas Suara Gedhe lan Pembatalan Kebisak ndadekake yen mung musik sing dinggo ngrungokake.

Mike (E8 Amazon Review)

Aku wis nggunakake sawetara headsets liwat sawetara taun kepungkur lan iki tangan sing paling apik kabeh. Kualitas swara pancen luar biasa, utamané kanggo nirkabel. Saingan iki paling apik lan paling larang ing bisnis, kanthi fraksi biaya.

Aku duwe 2 pasangan liyane Cowin headphone lan aku wis pleased karo loro nanging E8 ngunekke mau metu saka banyu. Bening iku paling apik saka E7 lan saiki dadi sugih lan jero.

Fungsi pembatalan swara pancen fenomenal. We have ventilated loudly in the office that I share at work and my coworker and I keep switching headphones, kaget sing swara ventilasi rampung ilang adoh.

Matius (Review Amazon kanggo Cowin 6110)

Bose sing? Ngalahake apa? COWIN minangka piranti audio kanggo nggoleki.

Aku kaget banget karo kualitas speaker iki. Kresek, cetha karo kualitas apik, lan luwih cepet. Sangat gampang digunakke, lan cocok wae. Aku banget nyuwun nglebokake pil beats mudhun utawa pamicara $ 250 JBL mudhun, lan nyoba salah sawijining metu. Swara luwih apik tinimbang pamicara $ 150- $ 250. Aku tresna iku.

Watch Ulasan