Cowinaudio

COWIN SE7 | Aktif gangguan mbatalake headphone Bluetooth nirkabel

$ 119.99
  • Cowin Kebisingan Canceling Headphone SE7
  • Cowin Kebisingan Canceling Headphone SE7
  • Cowin Kebisingan Canceling Headphone SE7-Gold
  • Cowin Kebisingan Canceling Headphone SE7-Green
  • Cowin Kebisingan Canceling Headphone SE7-Purple
  • Cowin Kebisingan Canceling Headphone SE7-Wine
  • Cowin Kebisingan Canceling Headphone SE7
  • Cowin Kebisingan Canceling Headphone SE7
  • COWIN SE7 Wireless Headphones
  • COWIN SE7 Wireless Headphones
  • COWIN SE7 Active Noise Canceling Headphones
  • COWIN SE7 Wireless Bluetooth Headphones
  • COWIN SE7 Active Noise Canceling Headphones
  • COWIN SE7 Wireless Bluetooth Headphones
  • COWIN SE7 Wireless Bluetooth Headphones
  • COWIN SE7 Noise Canceling Headphones

Cowinaudio

COWIN SE7 | Aktif gangguan mbatalake headphone Bluetooth nirkabel

$ 119.99
$ 119.99

  • QuietBalance. Teknologi pembatalan swara paling anyar ing Cowin nate nyuda gangguan swara eksternal kaya saiki.
  • Dikempalken karo teknologi. Fitur standar APTX Bluetooth 5.0 paling anyar kanggo kualitas swara sing ora suwé, luwih cendhak, lan luwih murah.
  • Pungkasan kabeh minggu. Nganti wektu urip baterei 30, biaya kanggo menit 10 & entuk jam 1 umur baterei.
  • Gampang ing kuping. Bantal èksistensi sing luwih èfèktif, sing apik banget nganggo kenyamanan.
  • Ngomong Gampang. Mikrofon sing dioptimalake kanthi swara ndadekake sampeyan bisa uga krungu maneh.
  • Bon Voyage. Foldable kanggo panyimpenan gampang.

Aja mung njupuk tembung kita:

Golek luwih akeh video ing kene ->

  • Reviews customer

    Adhedhasar review 785
    81%
    (635)
    17%
    (135)
    1%
    (4)
    1%
    (5)
    1%
    (6)
    W
    W.
    muni

    Aku nggunakake headphone nalika aku ing kantor. Aku bisa nyetel metu kabeh gangguan latar lan mung fokus ing karya karo muter musik favorit. Kualitas swara gedhe lan aku seneng bass, lan sampeyan ora bisa ngalahake rega. Luwih, yen sampeyan mutusake masalah iki utawa sawetara ngalahake sampeyan ora bakal nyenengi tuku iki. Aku seneng banget karo tuku lan seneng aku arep menyang Cowin.

    n
    n.
    Worth iku 100%

    Apik banget kerjane apik kanggo mobil biahe rides dawa suwene nalika sing apik swara apik banget uga

    S
    S.
    Sampeyan bakal seneng karo tuku!

    Aku dadi eksekutif bisnis sing butuh headphone ANC kanggo lelungan lan kanggo nggunakake ing ngarep. Aku uga ora seneng mbuwang? Para investor saya krungu dhuwit. Sawise sepasang swara kebeneran mbatalake headphone Bose (hadiah saka bojone) ilang kuping teles lan pungkasane pecah, wektu iku kanggo pasangan anyar. Aku nggoleki swara gedhe, kuping, ANC lan katon? Aku awal-awalé ora yakin yen Cowin bisa ketemu karo syarat-syarat iki, nanging aku yakin yen aku bisa bali maneh yen dibutuhake. Headphone My Cowin SE7 ANC wis ngluwihi pangarepan. Muga-muga Cowin terus berkembang lan pasar headphone high quality! Tuku pasangan lan sampeyan ora bakal nyenengake!