Cowinaudio

COWIN SE7 | Aktif gangguan mbatalake headphone Bluetooth nirkabel

$ 119.99
  • Cowin Kebisingan Canceling Headphone SE7
  • Cowin Kebisingan Canceling Headphone SE7
  • Cowin Noise Cancelling Headphone SE7-Gold
  • Cowin Noise Cancelling Headphone SE7-Green
  • Cowin Noise Cancelling Headphone SE7-Purple
  • Cowin Noise Cancelling Headphone SE7-Wine
  • Cowin Kebisingan Canceling Headphone SE7
  • Cowin Kebisingan Canceling Headphone SE7
  • COWIN SE7 Wireless Headphones
  • COWIN SE7 Wireless Headphones
  • COWIN SE7 Active Noise Cancelling Headphones
  • COWIN SE7 Wireless Bluetooth Headphones
  • COWIN SE7 Active Noise Cancelling Headphones
  • COWIN SE7 Wireless Bluetooth Headphones
  • COWIN SE7 Wireless Bluetooth Headphones
  • COWIN SE7 Noise Cancelling Headphones

Cowinaudio

COWIN SE7 | Aktif gangguan mbatalake headphone Bluetooth nirkabel

$ 119.99
$ 119.99

  • QuietBalance. Teknologi pembatalan swara paling anyar ing Cowin nate nyuda gangguan swara eksternal kaya saiki.
  • Dikempalken karo teknologi. Fitur standar APTX Bluetooth 5.0 paling anyar kanggo kualitas swara sing ora suwé, luwih cendhak, lan luwih murah.
  • Pungkasan kabeh minggu. Nganti wektu urip baterei 30, biaya kanggo menit 10 & entuk jam 1 umur baterei.
  • Gampang ing kuping. Bantal èksistensi sing luwih èfèktif, sing apik banget nganggo kenyamanan.
  • Ngomong Gampang. Mikrofon sing dioptimalake kanthi swara ndadekake sampeyan bisa uga krungu maneh.
  • Bon Voyage. Fordable kanggo panyimpenan gampang.

Aja mung njupuk tembung kita:

Golek luwih akeh video ing kene ->