cowinaudio

COWIN E7 | Aktif gangguan mbatalake headphone Bluetooth nirkabel

$ 69.99$ 72.99
  • COWIN E7 Noise Canceling Headphones
  • COWIN E7 Noise Canceling Headphones
  • COWIN E7 Noise Canceling Headphones
  • COWIN E7 Noise Canceling Headphones
  • COWIN E7 Noise Canceling Headphones
  • COWIN E7 Noise Canceling Headphones
  • COWIN E7 Noise Canceling Headphones
  • COWIN E7 Wireless Headphones
  • COWIN E7 Wireless Headphones
  • COWIN E7 Wireless Bluetooth Headphones
  • COWIN E7 Active Noise Cancelling Headphones

cowinaudio

COWIN E7 | Aktif gangguan mbatalake headphone Bluetooth nirkabel

$ 69.99$ 72.99
$ 69.99$ 72.99
  • Krungu apa sing sampeyan karepake. Pembatalan Kebisingan Aktif Aktif aktif nyedhiyakake swara kabin / mesin.
  • Ngrungokake kabeh minggu. 30 Jam playtime & charge kanggo 10 mins & njaluk liwat 1hr saka muter maneh.
  • Sambungake bass sawetara ing Bluetooth. 45mm Drivers karo respon bass dinamis dhuwur.
  • Gampang ing kuping. Bantal kuping kita yaiku ergonomik & protein adhedhasar putar 90.
  • Apa interruptions? CSR8635 chip Bluetooth 4.1 ngidini lengkap karo sawetara drop-out luwih akeh tinimbang model Cowin sadurungé.
  • Ngomong Gampang. Mikrofon mikrofon sing dioptimalake kanthi swara njupuk telpon kanthi gratis.
  • Sampeyan lagi ngontrol, Ngaso, muter, skip & atur volume ing headset.
  • Ora gampang. Ngisi daya & ngadhepi sabanjure, aja nganti tanpa musik.

Aja mung njupuk tembung kita:

Golek luwih akeh video ing kene ->

Disegel kanggo swara.

Cowin headphone nirkabel Cowin E7 nggadhahi kebisingan aktif kelas donya kanthi mbatalake teknologi sing ngalangi gangguan lan ngidini sampeyan ngilangi dhewe ing musik sampeyan.

Pemblokiran kebisingan responsif.

COWIN techonology ANEKA netepake lan njeblugake swara eksternal nalika kanthi otomatis nanggapi puteran pas lan musik.

Luwih dhuwur lan luwih jero.

COWIN headphone E7 Wireless nyedhiyakake pengalaman ngrungokake premium kanthi Adaptive Noise Canceling (ANC) kanggo mblokir aktif swara eksternal, lan kalibrasi audio nyata-wektu kanggo ngreksa kajelasan, jangkauan lan emosi.

COWIN E7

Kebisingan Aktif mbatalake Headphone Bluetooth

Dibangun luwih apik.

Yen sampeyan pengin njupuk musik ing ngendi wae, sampeyan kudu headphone dibangun kanggo njaga. Kanthi bahan tahan tahan, iki dirancang kanggo urip ing perjalanan.


Rasa luwih apik.

Bantal lontong sing padhang nduweni fitur venting lan ergonomic pivoting kanggo adat, fit fleksibel sing ndadekake musik lan gangguan metu lan nyedhiyakake cocok ing kuping-kuping.

Panggilan jelas kristal

Nalika sampeyan lagi ngrungokake kabeh dina, kemungkinan sampeyan bakal kudu nelpon. Iki dirancang kanggo ngoptimalake komunikasi ing ujung loro. Sistem mic lanjutan karo HD Voice nyedhiyakake kejelasan manawa nalika iku berangin, nalika ngontrol earcup, sampeyan bisa nelpon / mungkasi telpon tanpa nyedhaki piranti sampeyan. Lan kanthi nambah sidetone, sampeyan bakal muni minangka alam kaya yen sampeyan ora ngagem headphone.