cowinaudio

COWIN E7 | Aktif gangguan mbatalake headphone Bluetooth nirkabel

$ 59.99$ 69.99
  • COWIN E7 | Aktif gangguan mbatalake headphone Bluetooth nirkabel
  • COWIN E7 | Aktif gangguan mbatalake headphone Bluetooth nirkabel
  • COWIN E7 | Aktif gangguan mbatalake headphone Bluetooth nirkabel
  • COWIN E7 | Aktif gangguan mbatalake headphone Bluetooth nirkabel
  • COWIN E7 | Aktif gangguan mbatalake headphone Bluetooth nirkabel
  • COWIN E7 | Aktif gangguan mbatalake headphone Bluetooth nirkabel
  • COWIN E7 Noise Canceling Headphones
  • COWIN E7 Noise Canceling Headphones
  • COWIN E7 Wireless Headphones
  • COWIN E7 Wireless Headphones
  • COWIN E7 Wireless Bluetooth Headphones
  • COWIN E7 Active Noise Canceling Headphones

cowinaudio

COWIN E7 | Aktif gangguan mbatalake headphone Bluetooth nirkabel

$ 59.99$ 69.99
$ 59.99$ 69.99
  • Krungu apa sing sampeyan karepake. Pembatalan Kebisingan Aktif Aktif aktif nyedhiyakake swara kabin / mesin.
  • Ngrungokake kabeh minggu. 30 Jam playtime & charge kanggo 10 mins & njaluk liwat 1hr saka muter maneh.
  • Sambungake bass sawetara ing Bluetooth. 45mm Drivers karo respon bass dinamis dhuwur.
  • Gampang ing kuping. Bantal kuping kita yaiku ergonomik & protein adhedhasar putar 90.
  • Apa interruptions? CSR8635 chip Bluetooth 4.1 ngidini lengkap karo sawetara drop-out luwih akeh tinimbang model Cowin sadurungé.
  • Ngomong Gampang. Mikrofon mikrofon sing dioptimalake kanthi swara njupuk telpon kanthi gratis.
  • Sampeyan lagi ngontrol, Ngaso, muter, skip & atur volume ing headset.
  • Ora gampang. Ngisi daya & ngadhepi sabanjure, aja nganti tanpa musik.

Aja mung njupuk tembung kita:

Golek luwih akeh video ing kene ->

  • Reviews customer

    Adhedhasar review 5931
    71%
    (4208)
    25%
    (1504)
    2%
    (126)
    0%
    (28)
    1%
    (65)
    A
    AF
    Dina 1 Review: Supaya adoh banget

    Aku ora ngerti babagan kekuwatan headphone, bahan kaya kue sing apik. Swara gedhe, aku ora ngarep-arep swara iki apik. Aku ora bisa nguji swara mbatalake kanthi bener nanging katon kaya kerjane. Elinga yen sampeyan kudu ndhaptar produk ing situs web kanggo babak ekstra 6 sasi

    M
    MW
    Tresna telpon iki

    Ilove theses. Bojoku lan aku ora ndhukung wiwit aku nampi. Aku ngandhani yen dheweke ora ngerti. Bening gedhe. Aku nggunakake dheweke utamane kanggo game. Apik kanggo rega. Cukup perlu bantalan kuping anyar. Minangka mine tak dipotong nalika diskusi babagan kecanduan game.

    E
    EC
    Cantik apik

    Posisi kupu-kupu iki wis dirancang apik banget, nanging aku mung duwe masalah. Nalika aku mlaku-mlaku lan pindhah munggah lan mudhun, aku njaluk swara sethitik iki. Iku kaya kapindho kapindho nanging ora saben-saben aku ngalih. lungguh mudhun utawa nunggang bis, apik banget. Mung nalika aku wiwit pindhah. Aku kudu SUPER lancar ing sikilku kanggo ora nyerang.

    Kita nyuwun pangapunten bilih produk kita boten dumunung wonten ing ekspektasi panjenengan. Nanging, iki ora pengalaman sampeyan kudu nyana saka COWIN utawa pamicara liyane. Kita mesthi pengin mbantu sampeyan nganggo iki. Lan pangarep-arep kita bisa mangerteni masalah tartamtu kanthi email. Kita bakal nangani iku kanggo sampeyan sanalika bisa. Alamat email kita support.global@cowinaudio.com. Lo. Looking forward to your reply

Disegel kanggo swara.

Cowin headphone nirkabel Cowin E7 nggadhahi kebisingan aktif kelas donya kanthi mbatalake teknologi sing ngalangi gangguan lan ngidini sampeyan ngilangi dhewe ing musik sampeyan.

Pemblokiran kebisingan responsif.

COWIN techonology ANEKA netepake lan njeblugake swara eksternal nalika kanthi otomatis nanggapi puteran pas lan musik.

Luwih dhuwur lan luwih jero.

COWIN headphone E7 Wireless nyedhiyakake pengalaman ngrungokake premium kanthi Adaptive Noise Canceling (ANC) kanggo mblokir aktif swara eksternal, lan kalibrasi audio nyata-wektu kanggo ngreksa kajelasan, jangkauan lan emosi.

COWIN E7

Kebisingan Aktif mbatalake Headphone Bluetooth

Dibangun luwih apik.

Yen sampeyan pengin njupuk musik ing ngendi wae, sampeyan kudu headphone dibangun kanggo njaga. Kanthi bahan tahan tahan, iki dirancang kanggo urip ing perjalanan.


Rasa luwih apik.

Bantal lontong sing padhang nduweni fitur venting lan ergonomic pivoting kanggo adat, fit fleksibel sing ndadekake musik lan gangguan metu lan nyedhiyakake cocok ing kuping-kuping.

Panggilan jelas kristal

Nalika sampeyan lagi ngrungokake kabeh dina, kemungkinan sampeyan bakal kudu nelpon. Iki dirancang kanggo ngoptimalake komunikasi ing ujung loro. Sistem mic lanjutan karo HD Voice nyedhiyakake kejelasan manawa nalika iku berangin, nalika ngontrol earcup, sampeyan bisa nelpon / mungkasi telpon tanpa nyedhaki piranti sampeyan. Lan kanthi nambah sidetone, sampeyan bakal muni minangka alam kaya yen sampeyan ora ngagem headphone.