Cowinaudio

COWIN KY02 | TrueBig Wireless Earbuds Wireless SportFree Earphones

$ 59.99$ 69.99
  • Cowin Noise Canceling Earphones KY02-1
  • Cowin Noise Canceling Earphones KY02-1
  • Cowin Noise Canceling Earphones KY02-2
  • Cowin Noise Canceling Earphones KY02-3
  • Cowin Noise Canceling Earphones KY02-4
  • Cowin Noise Canceling Earphones KY02-5
  • Cowin Noise Canceling Earphones KY02-6
  • Cowin Wireless SportsFree Earphones KY02-7
  • Cowin Wireless Earphones KY02-8
  • Cowin Wireless Earphones KY02-9
  • Cowin Wireless Bluetooth Earphones KY02-10

Cowinaudio

COWIN KY02 | TrueBig Wireless Earbuds Wireless SportFree Earphones

$ 59.99$ 69.99

  • Bluetooth 5.0. Teknologi Bluetooth5.0 sing kompatibel karo telpon sel Apple utawa Android njamin pasangan sing cepet banget. Nganggo piranti kanthi otomatis.
  • Berkualitas tinggi. Nyedhiyakake swara kanthi jelas kanthi bass jero sing kuat Dibangun ing mikropon kanggo panggilan stereo.
  • Antarmuka Kontrol Tutul. Gampang ngontrol karo tunyuk utawa penet tombol headphone nirkabel.
  • stahan banyu. IPX5 tahan banyu tahan banyu ngresiki splashproof nalika sampeyan lagi lathian.
  • Nyaman lan Aman. Headphone mini ringan dilengkapi silikon beda kanggo Fleksibel lan aman
  • Suwene. Nganti wektu jam 6 wektu muter karo daya siji lan tambahan jam 30 karo kasus pengisi daya portabel.