Cowinaudio

COWIN KY02 | TrueBig Wireless Earbuds Wireless SportFree Earphones

$ 59.99$ 69.99
  • Cowin Noise Canceling Earphones KY02-1
  • Cowin Noise Canceling Earphones KY02-1
  • Cowin Noise Canceling Earphones KY02-2
  • Cowin Noise Canceling Earphones KY02-3
  • Cowin Noise Canceling Earphones KY02-4
  • Cowin Noise Canceling Earphones KY02-5
  • Cowin Noise Canceling Earphones KY02-6
  • Cowin Wireless SportsFree Earphones KY02-7
  • Cowin Wireless Earphones KY02-8
  • Cowin Wireless Earphones KY02-9
  • Cowin Wireless Bluetooth Earphones KY02-10

Cowinaudio

COWIN KY02 | TrueBig Wireless Earbuds Wireless SportFree Earphones

$ 59.99$ 69.99

  • Bluetooth 5.0. Teknologi Bluetooth5.0 sing kompatibel karo telpon sel Apple utawa Android njamin pasangan sing cepet banget. Nganggo piranti kanthi otomatis.
  • Berkualitas tinggi. Nyedhiyakake swara kanthi jelas kanthi bass jero sing kuat Dibangun ing mikropon kanggo panggilan stereo.
  • Antarmuka Kontrol Tutul. Gampang ngontrol karo tunyuk utawa penet tombol headphone nirkabel.
  • stahan banyu. IPX5 tahan banyu tahan banyu ngresiki splashproof nalika sampeyan lagi lathian.
  • Nyaman lan Aman. Headphone mini ringan dilengkapi silikon beda kanggo Fleksibel lan aman
  • Suwene. Nganti wektu jam 6 wektu muter karo daya siji lan tambahan jam 30 karo kasus pengisi daya portabel.
  • Reviews customer

    Adhedhasar review 11
    91%
    (10)
    0%
    (0)
    9%
    (1)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    J
    JS
    Awesome earbuds!

    Aku pancen tresna kupu-kupu aku tansah duwe wong-wong mau ing dina iki.Iku kurang wektu kanggo nyambung menyang telpon banjur kanggo njupuk metu lan sijine ing kuping

    D
    DJR
    starsBest earbuds ultrabright wireless that stay in my ear!

    Padha banget nyaman lan kaya aku ngomong, padha ora tiba metu nalika aku mlaku utawa makarya ing sembarang aktivitas fisik liyane.

    P
    P.
    Desain apik.

    Headphone apik banget, luwih akeh puas tinimbang aku ngarep-arep. Tuku kanggo lunga kanthi tenang kanggo ngrungokake lagu, ndhelik banget ~